Ratsastustunti 23.5.

Tälle tunnille sain Sohvin. Sohvi muistuttaa Suomenhevosta, mutta sen rodusta en ole kuitenkaan niin varma, koska se oli pieni kuin poni. Se oli rautias, jolla oli kaksi lyhyttä sukkaa vasemman puolen jaloissa, ja tähtipiirto ja kuonopilkku. Tallissa Sohvi oli todella innokas. Se ei millään olisi halunnut pysyä paikoillaan, kun se halusi jo tunnille. Maneesissa oli hieman hankaluuksia kiristää satulavyötä ja päästä selkään, kun se lähti liikkeelle.

Sohvi oli todella vauhdikas. Se ravasi nopealla tempolla, mutta keskittyi jokaiseen tehtävään. Tällä tunnilla teimme takaosakäännöksiä. En ole koskaan tehnyt niitä, ja sen takia tunti meni vähän säheltämiseksi. Sohvi kuitenkin osasi tehdä takaosakäännöksen, jos vain itse olisin osannut avustaa sitä oikein. Toinen tehtävämme olikin haastavampi, koska suoraan takaosakäännöksen aikana piti lähteä laukkaamaan käynnistä. Koko tämä tehtävä onnistui suunnilleen kerran. Muuten se olikin vain sitä säheltämistä. Sohvi ei kuitenkaan polttanut pinnojaan eikä luovuttanut.  Selvisimme tunnin loppuun asti, vaikka se tunti olikin hankala, mutta opettava.

Hoidin Sohvin pois tunnilta. Mielestäni Sohvi oli ihan hieno hevonen, mutta en niin mielelläni haluaisi sitä toiselle tunnille. Paras hevonen on edelleen Sulana♥.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *